Skola och kalas – för dig som älskar cirkus!

Välkommen som deltagare i cirkusskola med din skolklass eller boka oss för ett barnkalas utöver det vanliga.

Cirkusskolan PÅ SKOLAN

Hör av dig till oss, så kan vi kanske komma till din klass och ha cirkusskola flera gånger på din skola!

För närvarande har vi inte kursverksamheten igång.

Under Kommun/Skola kan du läsa mer om hur Cirkusskolan bedrivs och om våra olika upplägg.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss på Cirkusskolan om du har några frågor!

DSCF3606.jpg

Barnkalas

Boka oss för ett kalas utöver det vanliga! Vi skräddarsyr varje kalas efter just dina önskemål och kan göra allt ifrån kortare besök till större arrangemang och shower. Här nedanför ges två exempel på kalas-upplägg av olika omfattning.

Välkommen att kontakta oss med dina idéer och önskemål så återkommer vi med förslag på upplägg och kostnadsförslag!

DSCF3536.jpg

Cirkuskalas

Få besök av en professionell cirkusartist på ditt födelsedagskalas under 1 timma! Barnen får se cirkuskonster med bland annat balansering, jonglering, spikmatta, fakirkonster och magi.

Efteråt får barnen själva prova på bland annat jonglering, balansering snurra tallrikar och ligga på spikmatta om de vill. Kalaset avslutas med vikning av ballongdjur till alla barn.

I upplägget ingår Cirkusskolans inbjudningskort.

Cirkuskalas – Lyx

För er som vill att födelsedagskalaset ska ha det där lilla extra!

Cirkuskalas – Lyx innehåller allt från Cirkuskalas och ni får dessutom en längre cirkusshow och besöket varar i 1,5-2 h.

Som en del av Cirkuskalas - Lyx monterar vi även upp en linställning och alla barn får prova på att gå på lina! Kalaset kan avslutas med popcornutdelning från en riktig popcornmaskin eller nyspunnen sockervadd från sockervaddsmaskinen till alla deltagare.

I upplägget ingår även Cirkusskolans inbjudningskort.