Skola och kalas – för dig som älskar cirkus!

Välkommen som deltagare i vår kommunala cirkusskola eller boka oss för ett barnkalas utöver det vanliga.

Cirkusskolan

För tillfället drivs Cirkusskolan endast via skola/kommun. Håll gärna utkik efter oss på skolor runt om i Sverige!

Under Kommun/Skola kan du läsa mer om hur Cirkusskolan bedrivs och om våra olika upplägg.

Du är givetvis även välkommen att kontakta oss på Cirkusskolan om du har några frågor!

DSCF3606.jpg

Barnkalas

Boka oss för ett kalas utöver det vanliga! Vi skräddarsyr varje kalas efter just dina önskemål och kan göra allt ifrån kortare besök till större arrangemang och shower. Här nedanför ges två exempel på kalas-upplägg av olika omfattning.

Välkommen att kontakta oss med dina idéer och önskemål så återkommer vi med förslag på upplägg och kostnadsförslag!

DSCF3536.jpg

Cirkuskalas - Bas

Få besök av en professionell cirkusartist på ditt födelsedagskalas! Under 1 timma får barnen se en cirkusshow på 20 minuter med bland annat balansering, eldslukning, jonglering, spikmatta, fakirkonster och magi. Efteråt får barnen själva prova på bland annat jonglering, balansering snurra tallrikar och gå på lina. följt av att de själva få prova på olika cirkuskonster så som jonglering och balansering.

Vi snurrar tallrikar och diabolo och de barn som vill får prova på att ligga på spikmatta.

I priset ingår även Cirkusskolans inbjudningskort.

Cirkuskalas – Lyx

För er som vill att födelsedagskalaset ska ha det där lilla extra!

Cirkuskalas – Lyx innehåller allt från Baspaketet och ni får en cirkusshow på 30 minuter och besöket varar i 1,5-2 h.

Som en del av Cirkuskalas - Lyx monterar vi även upp en linställning och alla barn får prova på att gå på lina! Kalaset avslutas med tillverkning av ballongdjur och utdelning av diplom. Alla barn får dessutom ta med sig tre jongleringsbollar hem.

I upplägget ingår även Cirkusskolans inbjudningskort.