Hyr popcorn- eller sockervaddsmaskin av oss!

Lukten av nypoppade popcorn är svårslaget god men den är tyvärr sällsynt numera. Nästan alla popcorn som serveras idag fraktas i säckar och sätts i värmeskåp och kan vara flera dagar gamla innan de serveras. Nygräddade popcorn smakar alltid bäst!

Vi har Göteborgs bredaste sortiment av popcorn och vi vågar påstå att vi har bättre råvaror än någon annan popcornuthyrare i Sverige. Givetvis har vi klassiska popcorn men vi råder er även att prova våra bacon & cheese-popcorn, choklad-popcorn, sockerpopcorn eller karamellpopcorn. Oavsett vilken smak du väljer poppas popcornen på plats.

Hämta popcornmaskinen själv i Göteborg eller beställ med personal som tar hand om allt.

Våra maskiner går på 230 Volt eller gasol, så att du kan njuta av nypoppade popcorn överallt.

”Supergoda popcorn”

Jesper Bogren, Bronsmedaljör i Årets Kock 2014
och Kökschef på Clarion Post Hotel

Priser med personal

Nedan angivna priser är inklusive allt (personal i cirkuskostym, råvaror, popcornbägare, rengöring och transport*)

100 personer | 30:- per bägare

101-200 personer | 23:- per bägare

201-300 personer | 16:- per bägare

301-400 personer | 14:- per bägare

401-500 personer | 10:- per bägare

501-10 000 personer | 8:- per bägare

Priserna är differentierade. Upp till 100 bägare kostar 30:- per styck. Den 101:a bägaren kostar 23:- osv. Du betalar bara för det antalet som går åt.

Hämta själv i Göteborg

Hämta din popcornmaskin i Göteborgs centrum eller Änggården.

Popcornmaskinerna är enkla att hantera och rengöring av maskinen tar vi hand om åt dig. Får enkelt plats i en bil och väger endast 18 kg.

Våra unika lättviktsmaskiner (kapacitet på 8 oz) med sina 1350W producerar upp till 100 liter i timmen, vilket motsvarar 120 bägare. Vi rekommenderar popcornbägare framför strutar, då de är mer stabila och det blir mindre onödigt spill.

Tänk på att ha ett stabilt bord att ställa maskinen på.
Vill ni ha utkörning och hämtning inom Göteborg, tillkommer en kostnad på 600:-

Grundhyra för popcornmaskin

Per dygn: 1500:-

Hel helg: 2400:-

Hel vecka: 3700:-

Pris per bägare (0,8 liter) inklusive alla ingredienser

50-200 personer | 9:- per bägare

201-300 personer | 8:- per bägare

301-999 personer | 7:- per bägare

Du betalar bara för exakta antalet bägare som går åt.

”Det gick jättebra och alla var supernöjda.”

Katarina Oscar Eventsamordnare på Åhaga Event

Färdigpoppat

Du kan också köpa för-poppade popcorn. Bara att sätta in i värmeskåp och servera!

Vi har alla storlekar på bägare, från 0,6 till 5,2 liter, och kan erbjuda vita bägare för profiltryck.

100 liter popcorn:
Inkl. 125 st 0,8 liter bägare 875:- (7:-/st)
Inkl. 59 st 1,7 liter bägare 797:- (13,50:-/st)

200 liter popcorn:
Inkl. 250 st 0,8 liter bägare 1500:- (6:-/styck)
Inkl. 118 st 1,7 liter bägare 1298:- (11:-/st)

500 liter popcorn
Inkl. 625 st 0,8 liter bägare 3375:- (5,40:-/st)
Inkl. 294 st 1,7 liter bägare 2940:- (10:-/st)

Vänligen observera:
• Priserna avser popcornbägare på 0,8 liter om inte annat angetts.

• Moms tillkommer på priserna.
• Priserna avser vanliga popcorn. För andra smaker, begär offert.

* =transporter inom Göteborg samt eventuellt tillägg för parkering

Hyr sockervaddsmaskin i Göteborg!

Sockervadd fungerar lika bra för vuxna som för barn. Serveras antingen på retropinnar av trä eller med strutar till barnen. Det finns många kul smaker på spunnet socker.

Kontakta oss för offert!

FAQ Popcornmaskin / Sockervaddsmaskin

1. Vilka popcornmaskiner får jag hyra själv?
Du får hyra våra lättviktsmaskiner på 8 oz. Det går också bra att hyra en tyngre popcornmaskin på 8 oz med medföljande vagn. Har du en mindre tillställning, så har vi även mindre popcornmaskiner med vagn.

2. Är det svårt att hantera en popcornmaskin?
Även om du aldrig har poppat innan, så är det enkelt att lära sig att använda våra popcornmaskiner. Innan du använder popcornmaskinen får du en kort introduktion och det följer med en instruktion.

3. Varför smakar popcorn från popcornmaskinen så gott?
Vi använder oss av försklassiga råvaror. Majsen är inte odlad enligt GMO och vi har det bästa popcornsaltet på marknaden. När popcornen faller ner i maskinen är de precis nypoppade och har inte värmts upp onödigt länge. Det blir ett perfekt resultat vid varje poppning.

4. Kan jag äta popcornen om jag är vegetarian/vegan/
laktosintolerant?

Ja, popcornen har smörsmak men innehåller inget smör.

5. Varför får jag inte hyra en sockervaddsmaskin själv?
En sockervaddsmaskin är svår att hantera om man man inte är van. Man kan tex få ögonskador om man inte hanterar den korrekt.